Az első tanítási nap

 2009.09.28. 22:40

Látta valaki a „Boldogító talán” című filmet? Abban van, hogy a főszereplő abból él, hogy feltalálta a kávégallért, amit a „take-away”-es poharakra tesznek. És ez a kávégallér tényleg létezik! Ma személyesen is találkoztam egy ilyen izével, amikor betévedtem a Starbucksba egy forrócsokiért és határozottan állíthatom, hogy megtaláltam a megfelelő gyógyszert a fresher’s flu ellen is. Igaz kicsit drága, de ha az ember pocsékul érzi magát, akkor ez a forró csokis ital meghintve egy kis fahéjjal csodákat tud tenni! :-)

 
Na, de inkább a nap komolyabb eseményeiről beszélnék. Ma voltak az első előadásaim! A nemzetközi kapcsolatok kimondottan érdekesnek tűnt és tök aranyos profok fognak tanítani (olyan igazi csokornyakkendős, nagypapa kinézetű bácsik). ÉS a legjobb, hogy a tananyagnak a 90 százalékát tanultuk IB-n, sőt még a megadott esszé kérdések is gyakorlatilag ugyanazok, mint az IB vizsgán! A politika viszont nem tűnik annyira izginek, mondhatni dög unalom lesz. Azt valami skót nagypapa kinézetű bácsi tartja a mai amerikai politikai szisztemről…fincsi lesz. Komolyan elgondolkoztam rajta, hogy lecserélem valami másra… Közgázom pedig ma NEM volt, bár erről elfelejtették tájékoztatni a diákokat, szóval 4kor mindenki fegyelmezetten ült az előadóban, amikor bejött valaki és közölte, hogy a közgáz csak holnap kezdődik…
 
És a nap zárásaként Mathildával, Jessicával és Dianenel elmentünk az „International Student Society” gyűlésére és beléptünk a klubba, mert így elvileg kedvezményesen mehetünk a klub által szervezett kirándulásokra.

Címkék: előadás kávégallér

A bejegyzés trackback címe:

https://lillainaberdeen.blog.hu/api/trackback/id/tr381414320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása